Cum a reuşit un om care spală podelele într-o gară din SUA să câştige peste 270.000 de dolari anul trecut

Postat la 23 decembrie 2017 300 afişări

Cum a reuşit un om care spală podelele într-o gară din SUA să câştige peste 270.000 de dolari anul trecut

În medie un om de serviciu câştigă în jur de 26,180 de dolari pe an, dar un om de serviciu din San Francisco a reuşit să obţină 275,000 în 2015 datorită plăţilor pentru orele suplimentare, informează Yahoo Finance.

Liang Zhao Zhang lucrează ca om de serviciu la gara din San Francisco (Bay Area Rapid Transit) şi salariul său anual a fost de 57,945 de dolari anul trecut, la care s-au adăugat 162,050 de dolari proveniţi din plata orelor suplimentare lucrate, astfel acesta a ajuns la un venit anual de 276,121 de dolari.

Zhang nu se află la prima ispravă, fiind al treilea an la rând când reuşeşte această performanţă. "Lucrează toate orele suplimentare disponibile. Probabil lucrează în fiecare zi din an", au spus reprezentanţii BART.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.