Cum a fost la nunta Elenei Băsescu - FOTO

Postat la 02 septembrie 2012 348 afişări

Europarlamentara Elena Băsescu s-a căsătorit, sâmbătă, cu Bogdan "Syda" Ionescu, slujba de oficiere a cununiei religioase având loc la biserica Sfântul Spiridon din Capitală.

Printre cei care au asistat la eveniment s-au aflat lideri PDL, între care Adriean Videanu, Cristian Preda, Traian Ungureanu, liderul FCD, Adrian Papahagi, prinţul Paul şi prinţesa Lia, liderul Noii Republici, Mihail Neamţu. La finalul ceremoniei, preşedintele Traian Băsescu le-a spus jurnaliştilor: "A plecat fata lu' tata".

Slujba a fost oficiată de mai mulţi preoţi, conduşi de PS Vicenţiu Ploieşteanu, vicar patriarhal. Naşii au fost Aura-Mari Mustea-Şerban şi Răzvan Mustea-Şerban (fostul ministru al comunicaţiilor), iar domnişoara de onoare şi cavalerul de onoare au fost verişoara miresei, Raluca Băsescu, şi Codin Maticiuc.

Elena Băsescu şi-a păstrat numele de fată după căsătorie. "Mi-am păstrat numele, mă numesc în continuare Elena Băsescu!" a comunicat ea pe Twitter. Insurăţeii nu au stabilit încă luna de miere: "Nu avem o lună de miere stabilită, am hotărât să o amânăm pentru iarnă sau anul viitor, deoarece activitatea mea la Parlamentul European a început deja", a scris europarlamentara PDL.

Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, în prezenţa a peste 600 de invitaţi, între care Elena Udrea şi Dorin Cocoş, Emil Boc, Vasile Blaga, Ioan Oltean, Cristian Boureanu, Sebastian Lăzăroiu, Cătălin Botezatu, regele Cioabă şi familia lui, Dorin Chirtoacă, primarul Chişinăului. Mireasa a postat pe Twitter, de-a lungul serii şi al nopţii, poze făcute împreună cu invitaţi şi cu membri ai familiei Băsescu.

Vezi aici galeria foto cu poze de la cununia religioasă

Vezi aici galeria foto cu poze de la cununia civilă

Conform precizărilor făcute de Elena Băsescu, meniul ales a conţinut, printre altele, caviar, pastă de jambon, sărmaluţe în foi de viţă şi de varză, costiţă, mămăliguţă cu smântână, ruladă de curcan, pulpă de viţel. Aranjamentele florale şi decoraţiile au fost axate pe flori de grădină, trandafiri, bujori şi hortensii în tonuri de roz fane. Atmosfera la petrecere a fost întreţinută de interpreţii Aurel Tamaş, Călin Geambaşu, Smiley Band şi un DJ.

Verighetele mirilor au fost din aur rose şi au costat împreună 500 de euro, iar rochia miresei a fost din dantelă Sophie Hallette, organza din mătase naturală si tafta, realizată de designerul Anca Maxim şi a costat în jur de 4.500 de euro.

La cununia civilă, Elena Băsescu a purtat o rochie roz fane Christian Dior, în valoare de 3.500 de euro, şi pantofi Miss Dior cu platformă de 600 de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-a-fost-la-nunta-elenei-basescu-foto-10009646
10009646
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.