Cu ce noutăţi vin companiile de pe piaţa de servicii medicale private

Autor: Andra Stroe Postat la 18 decembrie 2018 104 afişări

Compania de consultanţă imobiliară CBRE a fost aleasă ca manager de proiect pentru “Revera Medical City”, dezvoltat de Grupul Enayati, care va reprezenta, potrivit reprezentanţilor companiei, cel mai mare centru medical privat din România.

Cu ce noutăţi vin companiile de pe piaţa de servicii medicale private

Centrul va include o unitate ultramodernă pentru îngrijire medicală, un centru rezidenţial pentru vârstnici şi un spital destinat afecţiunilor din sfera oncologică şi recuperării în urma acestora. Complexul va avea o suprafaţă construită de 35.000 mp şi va include trei clădiri cu subsol comun, situate în zona Băneasa din Bucureşti. CBRE va asigura managementul de proiect şi controlul costurilor pe toată perioada construcţiei, a cărei durată este estimată la circa doi ani. Finalizarea complexului medical este prognozată pentru 2020.

Echipa de consultanţi CBRE implicată în acest proiect este coordonată de Gabriel Balaban, head of building consultancy, cu o experienţă de peste 20 de ani în industria imobiliară şi în construcţii, şi îi are în componenţă pe Adrian Marcu - senior project manager, şi Costin Bors - site project manager.

Rolul CBRE în dezvoltarea “Revera Medical City” vizează o arie largă de activităţi, de la organizarea selecţiei şi contractarea antreprenorului general, urmărirea derulării construcţiei, până la verificarea respectării calităţii lucrărilor din punct de vedere tehnic şi gestionarea bugetului, în scopul de a aduce economii importante, dar fără a afecta calitatea sau specificaţiile iniţiale ale proiectului (value-engineering).

Printre cele mai importante nume din portofoliul diviziei locale de management de proiect al CBRE se numără: Sun Plaza (faza iniţială a extinderii), Airbus Helicopters (fabrica de elicoptere de la Braşov), ThyssenKrupp Bilstein (unitate de producţie pentru amortizoare de autovehicule, în judeţul Sibiu) sau Kimball Electronics (fabrică de sisteme electronice, în Timişoara).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
proiect,
imobiliare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.