Cu ce cadouri au plecat la nunta din Monaco principesa Margareta si principele Radu

Postat la 02 iulie 2011 309 afişări

Principesa Margareta si principele Radu au fost invitati la nunta printului Albert de Monaco cu Charlene Wittstock, unde iau parte la toate evenimentele oficiale organizate pentru invitati.

"Am pregatit un cadou cu specific national, incercand sa simbolizam traditia, excelenta, talentul si originalitatea artei si mestesugului romanesti. Cuplului princiar monegasc ii vom oferi o rama dubla de fotografii si o cutie din piele fina, realizate pentru aceasta ocazie de artistul Dan Coma, in culorile steagului monegasc", a scris principele Radu Duda pe blogul sau.

Vineri seara, principesa Margareta si sotul ei au participat la dineul gazduit de ministrul de externe al guvernului monegasc, iar sambata au participat la un dejun oficial, gazduit de prim-ministru si la ceremonia nuntii religioase a printului Albert cu Charlene de Monaco, oficiata de Bernard Barsi, arhiepiscopul de Monaco.

Sambata seara, printesa Margareta si Radu Duda sunt invitati la dineul oficial si la balul de la Opera Garnier, oferite de printul Albert, iar duminica vor participa la un mic-dejun in familie, la palatul princiar.

"Suntem bucurosi ca putem reprezenta Familia Regala a Romaniei si tara, intr-o ocazie atat de fericita pentru Principele Albert II, pentru viitoarea sa sotie si pentru natiunea monegasca. La intoarcerea in tara, pe 6 iulie, Principesa Mostenitoare si cu mine vom oferi un dineu cu ocazia casatoriei princiare de la Monaco", anunta principele Radu.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cu-ce-cadouri-au-plecat-la-nunta-din-monaco-principesa-margareta-si-principele-radu-8429251
8429251
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.