Cu cardul RBS, doctoriile cumpărate la Sensiblu sunt mai ieftine

Autor: Ioana Mihai Postat la 22 noiembrie 2011 21 afişări

RBS România a lansat un parteneriat la nivel naţional cu reţeaua de farmacii Sensiblu, prin intermediul căruia clienţii au posibilitatea să achiziţioneze orice produs din farmacie la un preţ mai mic. Astfel, toate cumpărăturile de la Sensiblu plătite cu orice card de credit RBS, aduc lunar bani înapoi. În plus, deţinătorii cardurilor de fidelitate Sensiblu beneficiază de minim 10% reducere. Campania se desfăşoară până la sfârşitul lunii decembrie 2012.

Promoţia se adresează atât celor interesaţi de achiziţia unui nou card cât şi tuturor clienţilor RBS care deţin deja carduri de credit Visa (Royal Gold şi Classic) şi MasterCard (Royal Black, Royal Gold, Standard, AIG Life şi Fun).

Până la sfârşitul perioadei campaniei, aceştia pot primi lunar bani înapoi, după următorul mecanism: 10% din valoarea cheltuielilor efectuate lunar cu cardurile de credit RBS Royal Gold (Visa şi MasterCard) şi Royal Black sau 5% din valoarea cheltuielilor efectuate lunar cu cardurile de credit RBS MasterCard Standard şi Visa Classic.

Rambursarea banilor de către RBS are loc în fiecare zi de 10 a lunii pentru valoarea cumpărăturilor efectuate cu cardul de credit RBS în luna precedentă în farmaciile Sensiblu. Limita este de 500 lei pe lună/beneficiar.

"Folosind cardurile de credit RBS când fac cumpărături în farmaciile Sensiblu, clienţii noştri pot primi înapoi până la 10% din valoarea sumei tranzacţionate. Sperăm că această campanie va creşte rata plăţilor efectuate cu cardul pe segmentul produselor farmaceutice," a declarat Marijana Vasilescu, director comunicare şi marketing RBS România.

De asemenea, Sensiblu acordă, pe o perioadă nedeterminată, o reducere de minimum 10% pentru orice produs achiziţionat cu cardul de fidelitate Sensiblu. Astfel, clienţii RBS care deţin şi cardul de fidelitate Sensiblu vor beneficia de o reducere cumulată de până la 20% la orice produs cumpărat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
card,
RBS,
doctorii,
Sensiblu
/actualitate/cu-cardul-rbs-doctoriile-cumparate-la-sensiblu-sunt-mai-ieftine-8996537
8996537
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.