CSM va sesiza Inspecţia Judiciară în cazul postului de televiziune Antena 3

Postat la 26 iulie 2013 35 afişări

Consiliul Superior al Magistraturii va sesiza Inspecţia Judiciară cu o cerere de apărare a independenţei justiţiei în legătură cu afirmaţiile făcute în cadrul unor emisiuni ale postului de televiziune Antena 3 privind ancheta pentru presupuse fapte de şantaj, au declarat, vineri, oficiali ai CSM.

CSM va sesiza Inspecţia Judiciară în cazul postului de televiziune Antena 3

 Sesizarea este în lucru, urmând să fie trimisă Inspecţiei Judiciare, cel mai probabil, luni, au precizat oficialii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Sursele citate au precizat că afirmaţiile făcute în cadrul unor emisiuni ale postului de televiziune Antena 3 pun presiune pe procurorii care anchetează dosarul de şantaj.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, joi, că SC Antena 3 SA este urmărită penal pentru complicitate la şantaj, în dosarul în care sunt cercetaţi Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu, George Matiescu, SC Antena TV Group şi SC Intact Publishing SRL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/csm-va-sesiza-inspectia-judiciara-in-cazul-postului-de-televiziune-antena-3-11159937
11159937
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.