CRONOLOGIE: Zece evenimente care au marcat fotbalul românesc în 2013

Postat la 28 decembrie 2013 60 afişări

Anul 2013 a fost unul tumultuos pentru fotbalul românesc, cu puţine performanţe pe plan sportiv, dar presărat cu probleme organizatorice la nivelul Ligii I, schimbări la vârful LPF şi numeroase dueluri în justiţie.

CRONOLOGIE: Zece evenimente care au marcat fotbalul românesc în 2013

    14 martie

După 17 ore de negocieri, omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a preluat acţiunile deţinute de preşedintele Consiliului de Adminsitraţie, Nicolae Badea, şi pe cele ale lui Dragoş Săvulescu, devenind acţionarul majoritar al clubului FC Dinamo. Negoiţă devenise acţionar la Dinamo la începutul lunii august 2012, când a preluat, pentru o sumă de "câteva milioane" de euro, un pachet de 30 la sută din acţiunile clubului Dinamo, rămase în proprietatea lui Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu, după retragerea lui Cristian Borcea.

O proporţie de 10 la sută din acţiunile clubului se află în portofoliul vechii societăţi care a administrat gruparea "alb-roşie", restul de 90 la sută fiind acum în proprietatea lui Negoiţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cronologie-zece-evenimente-care-au-marcat-fotbalul-romanesc-in-2013-11828250
11828250
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.