CRONOLOGIE: Iurie Darie, Şerban Ionescu, Ion Lucian, printre personalităţile române decedate în 2012

Postat la 28 decembrie 2012 76 afişări

Actorii Iurie Darie, Şerban Ionescu, Ion Lucian şi Emil Hossu, pianista Mihaela Ursuleasa, regizorul Cornel Todea, artiştii Horia Damian, Marcel Guguianu şi Vasile Grigore şi poeta Constanţa Buzea se numără printre personalităţile culturale ale României decedate în 2012.

5 ianuarie - regizorul Biţu Fălticineanu

Regizorul Biţu Fălticineanu, foarte cunoscut pentru activitatea sa la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase", a decedat la vârsta de 86 de ani, după o lungă suferinţă. La începutul anului 2011, Biţu Fălticineanu a sărbătorit, odată cu premiera "Arca lui Nae şi Vasile", cel de-al 200-lea spectacol din cariera sa de peste 50 de ani dedicată în exclusivitate Revistei româneşti şi Teatrului de Revistă. De-a lungul carierei sale, el a lucrat cu artişti care au contribuit la gloria Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" şi a lansat cupluri celebre - Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iurie darie,
decese,
baltazar,
personalitati
/actualitate/cronologie-iurie-darie-serban-ionescu-ion-lucian-printre-personalitatile-romane-decedate-in-2012-10413919
10413919
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.