CRONOLOGIE: Cele mai sângeroase accidente de autocar înregistrate în Europa în ultimii zece ani

Postat la 29 iulie 2013 60 afişări

Accidentul din Italia soldat cu 39 de morţi în rândul unor pelerini italinei, duminică seara, în regiunea Napoli, este al doilea cel mai sângeros accident rutier înregistrat în Europa în ultimii zece ani.

CRONOLOGIE: Cele mai sângeroase accidente de autocar înregistrate în Europa în ultimii zece ani

 - 28 iulie 2013 - ITALIA: Cel puţin 39 de persoane au murit, iar alte zece au fost rănite grav în apropiere de Avellino, la aproximativ 50 de kilometri est de Napoli, după ce un autocar cu pelerini italieni a lovit în viteză, în timp ce cobora o pantă, vehicule aflate înaintea sa, a rupt gardul de securitate al unui viaduct şi s-a prăbuşit de la aproximativ 30 de metri.

- 23 iunie - MUNTENEGRU: 18 persoane au murit după ce un autocar cu turişti români s-a răsturnat într-o prăpastie din Muntenegru. Autocarul a derapat pe un pod din Zdijelo, în apropiere de mănăstirea Moraca, şi a căzut în gol 40 de metri.

- 13 martie 2012 - ELVEŢIA: 28 de persoane, dintre care 22 de copii, originare din Belgia, mor după ce un autocar se loveşte de un perete al unui tunel rutier la Sierre, în cantonul Valais (sud).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cronologie-cele-mai-sangeroase-accidente-de-autocar-inregistrate-in-europa-in-ultimii-zece-ani-11172431
11172431
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.