CRIZA DIN UCRAINA: Patruzeci de morţi la Doneţk, unde armata a preluat controlul asupra aeroportului

Postat la 27 mai 2014 28 afişări

Patruzeci de persoane - 38 de combatanţi şi doi civili - au fost ucise în confruntările care au început luni, între armata ucraineană şi insurgenţi proruşi, pentru preluarea controlului asupra aeroportului de la Doneţk, în estul separatist, a anunţat primarul oraşului.

CRIZA DIN UCRAINA: Patruzeci de morţi la Doneţk, unde armata a preluat controlul asupra aeroportului

 În paralel, autorităţile de la Kiev au anunţat că au preluat controlul total asupra aeroportului, unde luni au avut loc confruntări violente.

Moscova cere încetarea imediată a violenţelor în Ucraina

Rusia cere încetarea imediată a violenţelor în Ucraina, unde au loc confruntări între armată şi insurgenţii proruşi pentru controlul aeroportului din Doneţk, în estul ţării, a declarat marţi ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/criza-din-ucraina-patruzeci-de-morti-la-donetk-unde-armata-a-preluat-controlul-asupra-aeroportului-12653798
12653798
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.