CRIZA DIN UCRAINA: Blindatele armatei ucrainene se află la circa 20 de kilometri de Doneţk

Postat la 10 iulie 2014 34 afişări

Un grup de blindate şi tancuri ale armatei ucrainene a luat poziţie la 23 de kilometri sud de Doneţk, oraş situat în estul Ucrainei şi controlat de rebelii proruşi, au constatat jurnaliştii AFP.

CRIZA DIN UCRAINA: Blindatele armatei ucrainene se află la circa 20 de kilometri de Doneţk

 O coloană de tancuri, blindate şi camioane, lungă de un kilometru şi jumătate, a ajuns cu o zi înainte de la Mariupol, fără luptă, înainte de a se dispersa către mai multe locuri, au declarat pentru AFP militari ucraineni, în timp ce excavatoarele săpau tranşee în apropiere de satul Olenivka.

Forţele loiale regimului încearcă în prezent să încercuiască cele două fiefuri ale insurgenţilor, Doneţk şi Lugansk.

Jurnaliştii AFP au relatat, de asemenea, despre prezenţa unui tanc şi a două blindate de infanterie de tip BMP de fabricaţie rusă aflate pe un drum, în spatele tranşeelor. Un tanc antiaerian şi un grup mai important de blindate şi camioane se aflau în aceeaşi zonă, potrivit jurnaliştilor AFP.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/criza-din-ucraina-blindatele-armatei-ucrainene-se-afla-la-circa-20-de-kilometri-de-donetk-12924773
12924773
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.