Critici dure din interiorul coaliţiei de guvernare faţă de lipsa autostrăzilor: Protestul #şîeu este justificat. Ritmul a fost inacceptabil de lent

Postat la 15 martie 2019 42 afişări

Călin Popescu Tăriceanu declară că protestul pentru autostrăzi #şîeu este justificat, în condiţiile în care statul nu a construit destule şosele moderne. ”Dacă eşti ministru şi nu te duci pe şantier să verifici stadiul lucrărilor, să-i biciuieşti puţin pe ăia, nu se face nimic”, spune liderul ALDE.

Critici dure din interiorul coaliţiei de guvernare faţă de lipsa autostrăzilor: Protestul #şîeu este justificat. Ritmul a fost inacceptabil de lent

Călin Popescu Tăriceanu a spus, vineri, într-o conferinţă de presă la Galaţi, că protestul este justificat şi recunoaşte că statul nu a construit destule şosele moderne.

 

„Sunt de părere că ritmul de construcţie a autostrăzilor în România a fost unul inacceptabil de lent şi aici este o responsabilitate partajată a tuturor partidelor care s-au derulat la putere în România, în ultimii 20 de ani sau în ultimii 30 de ani, cum vreţi. Miniştrii nu şi-au stabilit priorităţile în mod corect, nu au avut în subordine structuri care să fie capabile să pună în operă aceste proiecte (..). Este un punct critic pe care trebuie să-l recunosc şi care este cauzat de incapacitatea succesivă a celor care au condus Ministerul Transporturilor”, a declarat Tăriceanu.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justificare,
protest,
autostrazi,
inacceptabil

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.