Cristina Kirchner a revenit la conducerea Argentinei, după 45 de zile de repaos

Postat la 19 noiembrie 2013 27 afişări

Preşedinta argentiniană Cristina Kirchner şi-a reluat luni, în mod oficial, activitatea la conducerea Argentinei, la reşedinţa prezidenţială din apropiere de Buenos Aires, după şase săptămâni de convalescenţă, în urma unei intervenţii chirurgicale delicate.

Cristina Kirchner a revenit la conducerea Argentinei, după 45 de zile de repaos

 Potrivit unui comunicat al preşedinţiei, Kirchner a primit o serie de oficiali de rang înalt, la reşedinţa sa din Olivos, fără a se deplasa la palatul prezidenţial.

Preşedinta avea obiceiul să se deplaseze cu elicopterul de la reşedinţă la palatul prezidenţial, în centrul capitalei, pentru a evita ambuteiajele pe o distanţă de 15 kilometri, însă acum va trebui să renunţe călătoriile cu avionul şi elicopterul, la recomandarea medicilor.

Vicepreşedintele Amado Boudou a înlocuit-o în mod oficial pe Kirchner în toate acţiunile protocolare, însă de facto conducerea ţării a fost asigurată de către consilierii apropiaţi ai preşedintei, care au gestionat afacerile curente, în timp ce Kirchner îşi revenea după o intervenţie chirurgicală pentru neutralizarea unui hematom cerebral.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cristina-kirchner-a-revenit-la-conducerea-argentinei-dupa-45-de-zile-de-repaos-11705938
11705938
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.