Cristian Ţopescu, probleme mari de sănătate. Declaraţia medicilor de la Spitalul Elias

Postat la 08 mai 2018 331 afişări

Legendarul comentator sportiv Cristian Ţopescu, fost director al cotidianului ProSport în perioada 2004-2007, se află la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias din Capitală după ce a fost adus de urgenţă, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Silvius Negoiţă, precizând că jurnalistul nu se află într-o stare prea bună.

Cristian Ţopescu, probleme mari de sănătate. Declaraţia medicilor de la Spitalul Elias

"În acest moment, este la UPU (Unitatea de Primiri Urgenţe - n.r.), este evaluat, nu are încă un diagnostic. Dumnealui va fi supus mai multor investigaţii, iar ceea ce pot spune este că nu se află într-o stare prea bună", a explicat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Fostul comentator sportiv suferă de mai multe afecţiuni cronice, printre care şi diabet. Cristian Ţopescu are 81 de ani şi a fost comentator sportiv şi politician, fiind ales senator de Bucureşti, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.

Între 1964 şi 2004, Cristian Ţopescu a lucrat în Televiziunea Română, îndeplinind mai multe funcţii, de la reporter sportiv, realizator de emisiuni şi comentator, la redactor şef pe secţia de sport şi director general adjunct.

Anul trecut, în luna martie, reputatul comentator a primit din partea lui Klaus Iohannis ordinul "Steaua României" "în semn de înaltă apreciere pentru întreaga sa activitate, pentru dăruirea şi devotamentul cu care a susţinut şi promovat valorile sportului naţional, pentru intuiţia, căldura şi erudiţia cu care a comentat performanţele sportului românesc".

În întreaga carieră, Cristian Ţopescu se poate lăuda cu peste 5.000 de transmisiuni live, 13 ediţii ale Jocurilor Olimpice comentate, dar şi Cupe Mondiale şi Campionate Europene.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.