Cristian Diaconescu: MAE ar trebui să facă efortul de a feri România de întâmplări nefericite

Postat la 15 februarie 2013 12 afişări

MAE ar trebui să-şi conştientizeze responsabilităţile şi să facă "totuşi un efort în a feri de întâmplări nefericite" România, a scris, vineri, pe blog, consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu, în replică la poziţia MAE faţă de unele declaraţii ale oficialului de la Cotroceni.

"Îmi susţin tot ceea ce am declarat (...) iar dacă de «argumente» duce lipsă «ministerul», atunci îl informez pe onor «minister» că argumentele îi sunt pe masă, aşa cum se află, de altfel, şi pe masa mea, amândoi citind aceleaşi hârtii care sunt, culmea, transmise zilnic de. ..chiar MAE, iar dacă «ministerul» conştientizează care îi sunt responsabilităţile, poate face totuşi un efort în a feri de întâmplări nefericite această ţară şi această naţiune", a comentat fostul ministru de Externe.

Diaconescu a spus că a ales sa scrie pe blog, în locul unei reacţii inter-instituţionale, "pentru a dimensiona discuţia la nivelul cuvenit" şi a constatat că "Ministerul Afacerilor Externe şi-a epuizat lista de priorităţi şi a trecut la exprimarea «cu surprindere şi îngrijorare» a unor reacţii la ce mai vorbeşte lumea la televizior"

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cristian Diaconescu,
MAE,
România
/actualitate/cristian-diaconescu-mae-ar-trebui-sa-faca-efortul-de-a-feri-romania-de-intamplari-nefericite-10564094
10564094
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.