Cristian David, vehiculat pentru ministru de Interne, iar Chelaru, la Administraţie - surse

Postat la 06 august 2012 14 afişări

Liberalul Cristian David, fost ministru al Administraţiei şi Internelor în Guvernul Tăriceanu, este vehiculat ca posibil ministru de Interne, printr-un transfer de portofolii între PSD şi PNL, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse politice. Vicepreşedintele Senatului Ioan Chelaru ar putea fi propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Internelor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

Conform acestui scenariu, David ar prelua postul de ministru de Interne care a revenit până în prezent PSD, iar Ioan Chelaru (PSD) ar ocupa postul de ministru delegat pentru Administraţie, în locul liberalului Victor Paul Dobre. Anterior, surse social-democrate declarau pentru MEDIAFAX că vicepreşedintele Senatului Ioan Chelaru ar putea fi propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Internelor. Ioan Chelaru este la al doilea mandat de senator. El este vicepreşedinte al Senatului şi membru al Comisiei juridice a acestui for legislativ. Guvenul a anunţat că premierul Victor Ponta va merge la Palatul Cotroceni, la ora 12.00, pentru a-i prezenta preşedintelui interimar, Crin Antonescu, propunerile privind posturile de ministru de Interne şi ministru delegat al Administraţiei.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ioan rus,
dobre,
demisii,
presiuni,
basescu
/actualitate/cristian-david-vehiculat-pentru-ministru-de-interne-iar-chelaru-la-administratie-surse-9925079
9925079
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.