Cristian Andrei, fondatorul IXFI, o platformă de tranzacţionare cripto creată în România: „Criptomonedele sunt pentru toată lumea şi ştiu că vom aduce o contribuţie importantă la adoptarea globală în următorii ani”

Postat la 21 martie 2023 64 afişări

Articol cu conţinut publicitar

Cristian Andrei, fondatorul IXFI, o platformă de tranzacţionare cripto creată în România: „Criptomonedele sunt pentru toată lumea şi ştiu că vom aduce o contribuţie importantă la adoptarea globală în următorii ani”

De la lansarea de la finalul anului 2021, platforma IXFI.com a înregistrat deja un trafic de aproape 9 milioane de vizitatori unici şi peste 350.000 de utilizatori activi pe platforma web, iar aplicaţiile mobile ale platformei sunt în top 15 descărcări în Europa de Est, peste competitorii consacraţi din industrie ca OKX, Crypto.com, Kucoin, Gate.io, Coinbase,  IXFI devenind astfel cea mai populară platformă de tranzacţionare pentru criptomonede creată în România şi folosită în peste 100 de ţări de pe 5 continente.

Cristian Andrei, fondator şi CEO IXFI, defineşte traiectoria platformei : „IXFI îşi propune să ajungă la 10 milioane de utilizatori în următorii 3 ani şi este un target gândit firesc în contextul în care suntem dedicaţi să creştem împreună cu comunitatea pe care am creat-o, oferind o experienţă completă şi sigură. Vom atinge această ţintă ambiţioasă prin inovarea şi îmbunătăţirea constantă a serviciilor noastre, dar şi prin recompensarea loialităţii utilizatorilor noştri prin campanii special gândite pentru ei. Traiectoria de creştere şi oportunităţile se vor dezvolta, mai ales că industria continuă să se schimbe şi să se adapteze, utilizatorii căutând un spaţiu sigur, care le asigură şi asistenţă 24/7, printr-o echipă de suport dedicată, aşa cum are IXFI”.

Atât în aplicaţiile, disponibile în Apple Store şi Google Play, cât şi în varianta web a platformei, utilizatorii pot tranzacţiona peste 350 de monede virtuale si peste 1150 de perechi. Dezvoltatorii platformei au creat o interfaţă sigură, prietenoasă şi intuitivă, care se adresează atât începătorilor cât şi experţilor, cu scopul declarat de a ajuta la adoptarea în masă a criptomonedelor.

Funcţiile active în prezent permit atât tranzacţionarea directă cât şi automată pe baza datelor şi rapoartelor actualizate în timp real pe platforma IXFI. Utilizatorii pot alege între spot trading, crypto swap şi funcţia de conversie, având posibilitatea să cumpere criptomonede cu ajutorul unui card de credit. Pe lângă nivelul de siguranţă ridicat, IXFI asigură şi asistenţă utilizatorilor 24/7, printr-o echipă de suport dedicată în limba română, dar şi în limbi de circulaţie internaţională.

În acelaşi timp, IXFI, cea mai mare platformă cu origini româneşti pentru tranzacţionarea şi conversia instantă a criptomonedelor, premiază loialitatea utilizatorilor prin programe şi campanii speciale prin care utilizatorii platformei pot colecta criptomonede prin îndeplinirea unor acţiuni simple de înscriere pe platformă. Este una din strategiile de extindere a comunităţii dar şi de fidelizare a utilizatorilor, IXFI remarcându-se printr-o comunitate inteligentă, care înţelege potenţialul pieţei şi ce implică tranzacţionarea monedelor virtuale. „Utilizatorii platformei noastre au înţeles că investiţiile în criptomonede reprezintă o decizie pe termen lung - iar loialitatea celor care folosesc recurent platforma IXFI este răsplătită prin intermediul programului complex de recompense pe care l-am conceput pentru ei. Recompensarea utilizatorilor reprezintă o formă de recunoştinţă dar şi de respect pentru comunitatea noastră, fiind angajaţi într-o relaţie pe termen lung cu toţi cei care continuă să folosească produsele şi serviciile oferite de IXFI”, completează Cristian Andrei. 

În contextul volatilităţii crescute a criptomonedelor, IXFI se remarcă prin stabilitate, prin creşterea constantă şi extinderea bazei de utilizatori şi răsplătirea acestora cu peste 100.000 de dolari doar în ultimele luni sub formă de recompense şi premii, inclusiv la crearea unui cont pe IXFI sau invitarea prietenilor pe platformă. În următorul an, IXFI intenţionand să dezvolte aceste instrumente de fidelizare şi suport pentru utilizatori.

Criptomonedele sunt pentru toată lumea şi tocmai de aceea ne-am propus să ne recompensăm constant utilizatorii, încurajându-i astfel să descopere funcţionalităţile platformei pentru a asigura o creştere sustenabilă tuturor. Noi am folosit răgazul dat de pandemie pentru a studia comportamentul persoanelor active pe această piaţă şi am descoperit că atât femeile cât şi bărbaţii sunt interesaţi de investiţiile în criptomonedă şi că sunt foarte exigenţi în ceea ce priveşte securitatea şi beneficiile oferite de platformele de tranzacţionare. Suntem încântaţi să purtăm titlul de lideri în acordarea de premii utilizatorilor şi ştiu că vom aduce o contribuţie puternică la adoptarea globală în următorii ani”, adaugă Cristian Andrei.

Noile aplicaţii şi platforma web asigură un mediu de tranzacţionare sigur şi transparent, fără costuri ascunse şi cu un grad de lichiditate ridicat.

Am făcut încă un pas important în poziţionarea platformei IXFI printre liderii categoriei de crypto trading. Aplicaţiile mobile ale platformei IXFI sunt în top 15 descărcări în Europa de Est, peste competitorii de top din industrie, utilizatorii având pe propriul telefon o singură aplicaţie pentru toate nevoile specifice domeniului crypto. În plus, IXFI este mai mult decât o simplă platformă de tranzacţionare de criptomonede. Scopul nostru este de a rămâne constant informaţi în legătură cu nevoile utilizatorilor noştri, care pot avea niveluri diferite de experienţă în acest domeniu, şi de a le oferi atât un mediu sigur de tranzactionare, cât şi uneltele care-i ajută în această industrie”, spune Cristian Andrei, fondator şi CEO IXFI.

Cristian Andrei a intrat în afaceri la 20 de ani în domeniul auto, în România. În anii următori a început un proiect în Dubai, în domeniul ospitalităţii, devenind ulterior angel investor în mai multe start-up-uri româneşti.

Pentru detalii vizitaţi www.ixfi.com sau accesaţi comunitatea de Telegram https://t.me/IXFIofficial.

INFORMAŢII SUPLIMENTARE pot fi obţinute direct din partea echipei de marketing IXFI, marketing@ixfi.com.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
platforma,
tranzactionare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.