Cresterea vanzarilor de lenjerie intima in SUA, cel mai recent semn al revenirii economiei

Postat la 22 aprilie 2011 213 afişări

Cresterea vanzarilor de lenjerie intima din Statele Unite este cel mai recent semn al revenirii economiei, sustin doi analisti americani, citati de postul de televiziune CNBC.

"Cred ca va avea loc o recuperare ciclica, care sugereaza ca economia isi revine si consumatorii chletuiesc mai multi bani", a afirmat Michaell Yoshikami, directorul general al firmei de consultanta YCMNET Advisors. Multi americani au amanat achizitiile cat de mult au putut, iar acum vor sa-si umple din nou sertarul cu lenjerie intima, a spus el. Actiunile producatorilor Hanesbrands, Warnaco, Limited si Maidenform au crescut in ultima perioada. Companiile din domeniu au avut o evolutie stabila chiar si in perioada de varf a crizei financiare, a declarat Eric Beder, analist pentru sectorul de retail la compania Brean Murray Carret.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
sua,
lenjerie,
revenire,
economie
/actualitate/cresterea-vanzarilor-de-lenjerie-intima-in-sua-cel-mai-recent-semn-al-revenirii-economiei-8184283
8184283
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.