Creşte numărul victimelor din Israel. Zeci de oameni au murit, sute sunt răniţi

Autor: Petru Mazilu Postat la 07 octombrie 2023 48 afişări

Creşte numărul victimelor din Israel. Zeci de oameni au murit, sute sunt răniţi

Autorităţile din Israel au prezentat noi informaţii despre urmările atacului Hamas anunţând că 70 de israelieni au fost ucişi şi 985 au fost răniţi.

Numărul oficial al israelienilor care au fost ucişi sâmbătă în timpul atacului Hamas a crescut de la 40 la 70, au anunţat serviciile de urgenţă din Israel, citate de Sky News.

De asemenea, cel puţin 985 de israelieni au fost răniţi în urma atacului, a anunţat şi Ministerul Sănătăţii din Israel.

„Din acest moment, există 985 de răniţi care au fost evacuaţi către spitale", a anunţat ministerul pe Telegram.

„Răniţii sunt evacuaţi în mod activ cu ambulanţe, vehicule de terapie intensivă mobilă şi elicoptere către diferite spitale", au mai comunicat israelienii.

Ca represalii la incursiune, forţele aeriene israeliene au anunţat că zeci de avioane de luptă au lovit o serie de unităţi militare şi centre de comandă operaţionale ale Hamas în Fâşia Gaza. 198 de palestinieni au murit în urma loviturilor aeriene israeliene din Fâşia Gaza, au declarat oficialii din domeniul sănătăţii din zona menţionată, potrivit Sky News. Oficialii au adăugat că cel puţin 1.610 persoane au fost rănite în urma atacurilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
israel,
victime,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.