Credit Europe caută clienţi printre executorii judecătoreşti cu un cont fără comisioane

Autor: Ciprian Botea Postat la 13 martie 2013 19 afişări

Credit Europe Bank, subsidiara locală a grupului turc cu acelaşi nume, vrea să atragă clienţi din rândul executorilor judecătoreşti cu un cont de consemnare

Credit Europe caută clienţi printre executorii judecătoreşti cu un cont fără comisioane

Credit Europe Bank, subsidiara locală a grupului turc cu acelaşi nume, vrea să atragă clienţi din rândul executorilor judecătoreşti cu un cont de consemnare, prin care pot fi tranzitate sumele depuse drept garanţie pentru clienţii interesaţi să achiziţioneze bunuri scoase la licitaţie şi sumele încasate în cadrul procedurilor execuţionale. Sumele din cont nu sunt bonificate de către bancă, dar clientul nu plăteşte comisioane de deschidere sau administrare. Clienţii pot ataşa contului un card de debit fără comision de emitere sau administrare. Totodată, sumele retrase de pe carduri la bancomatele băncii sau cheltuite la POS nu sunt comisionate. Tot mai multe bănci caută să atragă clienţi de nişă, în special din rândul profesiilor liberale.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/credit-europe-cauta-clienti-printre-executorii-judecatoresti-cu-un-cont-fara-comisioane-10663805
10663805
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.