Credit Europe Bank şi Aviva lansează o poliţă de asigurare cu componentă de investiţii

Postat la 20 ianuarie 2012 32 afişări

Credit Europe Bank şi Aviva au lansat primul produs de economisire unit linked cu valoare garantată a unităţii de fond şi plata în rate prin CardAvantaj, cu garantarea de către asigurator a preţului unităţii de fond, care nu scade pe parcursul derulării contractului.

În primul an, clienţii pot achita valoarea anuală a primelor de asigurare în 12 rate, prin CardAvantaj. În acest mod clienţii beneficiază de randamentul investiţiei pentru întreaga sumă plătită. Începând cu al doilea an plata primelor va fi realizată lunar, prin debit direct.

Există trei niveluri de prime lunare: 100 de lei, 125 de lei sau 150 de lei. Durata planului de economisire este de minim 15 ani, până la împlinirea de către asigurat a vârstei de 65 de ani. După primii 15 ani de contract clienţii au opţiunea de a efectua retrageri parţiale sau totale fără niciun cost adiţional.

Programul include şi o componentă de asigurare în caz de deces din orice cauză, acordată fără examinare medicală la momentul încheierii asigurării. Beneficiarul va primi o sumă reprezentând maximul dintre valoarea primelor plătite şi 105% din valoarea contului. Tuturor acestor beneficii li se adaugă un bonus iniţial de 1% din valoarea primelor plătite, iar la fiecare 5 ani un bonus de fidelitate suplimentar de 1%. Invesţiiile vor fi realizate în instrumente financiare cu un grad ridicat de siguranţă, precum depozite, obligaţiuni sau fonduri mutuale.

"Cred că perioada de criză din ultimii doi ani este unul dintre cei mai puternici factori care i-a determinat pe români să-şi schimbe perspectiva asupra economisirii şi i-a facut să înţeleagă că nimeni nu le va asigura protecţia financiară celor dragi sau un venit mai mare la pensie decât ei înşişi", a comentat Mihai Popescu, CEO Aviva România.

"Contul Flexibil de Economii Credit Europe" va fi fi disponibil in sucursalele Credit Europe Bank.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/credit-europe-bank-si-aviva-lanseaza-o-polita-de-asigurare-cu-componenta-de-investitii-9161155
9161155
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.