Credit Europe Bank acorda perioada de gratie pentru cumparaturile de sarbatori cu CardAvantaj

Postat la 04 decembrie 2010 54 afişări

Posesorii de CardAvantaj, emis de Credit Europe Bank, beneficiaza de perioada de gratie pana la 15 ianuarie pentru plata tranzactiilor comerciale. Cadourile de Craciun cumparate prin CardAvantaj in luna decembrie pot fi achitate incepand cu luna februarie.

"Astfel, posesorii de CardAvantaj pot achizitiona mai multe cadouri cu ocazia sarbatorilor, fara grija platilor imediate", a declarat Bianca Ionita, director al departamentului de carduri al bancii.

Oferta este valabila pentru plata cumparaturilor facute la oricare dintre cei peste 9.500 comercianti parteneri CardAvantaj, dar si la orice alt comerciant din tara sau strainatate, fara nici un cost suplimentar asociat. Oferta este disponibila atat pentru tranzactiile efectuate in magazine, cat si pentru cele online, pe orice site care accepta plata prin card.

Credit Europe Bank este filiala locala a Credit Europe Group, controlat de miliardarul turc Husnu Ozyegin. In Romania, banca are 1.300 de angajati si 90 de sucursale, incheind anul 2009 cu pierderi de 14,64 milioane de lei (3,45 milioane de euro), conform standardelor contabile internationale IFRS. Activele erau la sfarsitul anului trecut de 5,77 miliarde de lei (4,14 miliarde de euro). Punctul forte al afacerilor Credit Europe in Romania il reprezinta cardurile de credit CardAvantaj, cu un portofoliu de 320.000 de carduri si o crestere a volumului de tranzactii de peste 15% pe parcursul lui 2009.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/credit-europe-bank-acorda-perioada-de-gratie-pentru-cumparaturile-de-sarbatori-cu-cardavantaj-7778602
7778602
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.