Craiova: Percheziţii la elevii de la Liceul "Henri Coandă" implicaţi în scandalul sexual

Postat la 08 aprilie 2013 36 afişări

Mai multe percheziţii au loc, luni dimineaţă, la locuinţele unor elevi de la Liceul "Henri Coandă" din Craiova, unde trei tineri au fost filmaţi în timp ce întreţineau relaţii sexuale într-un balon de pe terenul de sport al unităţii de învăţământ.

Craiova: Percheziţii la elevii de la Liceul "Henri Coandă" implicaţi în scandalul sexual

 Potrivit şefului DIICOT Craiova, Adrian Glugă, luni dimineaţă au avut loc nouă percheziţii domiciliare în Craiova.

Procurorii şi poliţiştii au descins la locuinţele mai multor elevi de la Liceul "Henri Coandă" suspectaţi că ar fi realizat un film pentru adulţi în balonul de pe terenul de sport al liceului, iar ulterior ei au vândut filmul.

"Din casele minorilor au fost ridicate calculatoare, CD-uri şi hard disk-uri, dar şi mai multe stick-uri. Opt persoane au fost ridicate şi duse la audieri. Printre cei ridicati se numără şi doi dintre cei care apar în filmul pentru adulţi", a declarat Adrian Glugă.

Toţi cei duşi la audieri sunt minori cu vârste cuprinse între 14 şi 16 şi nu vor putea să fie reţinuţi. Adolescenţii, care sunt acuzaţi de pornografie infantilă, au venit la audieri cu părinţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/craiova-perchezitii-la-elevii-de-la-liceul-henri-coanda-implicati-in-scandalul-sexual-10719806
10719806
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.