Covid: Restaurantele, cinematografele, teatrele şi sălile cu jocuri de noroc din Ilfov se închid

Autor: Petru Mazilu Postat la 03 ianuarie 2021 70 afişări

Covid: Restaurantele, cinematografele, teatrele şi sălile cu jocuri de noroc din Ilfov se închid

Autorităţile au decis să închidă toate restaurantele, cafenelele, teatrele şi sălile cu jocuri de noroc din Ilfov din cauza creşterii numărului de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2. Excepţie sunt restaurantele şi cafenelele din hoteluri care rămân deschise pentru clienţii cazaţi. 

Măsura a fost luată duminică de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi este valabilă două săptămâni.

„Având în vedere că în Judeţul Ilfov rata de incidenţă cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1000 locuitori, respectiv 4.28/1000 locuitori, pentru următoarele 14 zile, începând cu data de 03.01.2021 ora 20:00 şi până în data de 17.01.2021 ora 20:00, la nivelul judeţului Ilfov, pentru localităţile în care nu este instituită carantina zonală”, scrie în decizia autorităţilor ilfovene.

Conform deciziei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă se suspendă activitatea tuturor restaurantelor, cafenelelor, sălilor cu jocuri de noroc, cinematografelor, instituţiilor de spectacole sau concerte. Excepţie sunt restaurantele şi cafenelele din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare. Acestea rămân deschise doar pentru persoanele cazate în cadrul unităţilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restaurante,
covid,
măsuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.