Costumul de Iron Man a fost FURAT. Suma colosală la care se ridică armura de fier purtată de Downey Jr. în primul film al francizei

Postat la 10 mai 2018 128 afişări

Costumul de Iron Man purtat de actorul american Robert Downey Jr. în primul film al francizei de succes, lansat în 2008, a dispărut din depozitul în care era stocat, a anunţat poliţia din Los Angeles, transmite AFP.

Costumul de Iron Man a fost FURAT. Suma colosală la care se ridică armura de fier purtată de Downey Jr. în primul film al francizei

Proprietarii depozitului situat în Pacoima, o suburbie a oraşului Los Angeles, au contactat poliţia marţi şi cred că armura purtată de personajul Tony Stark, omul de afaceri care se transformă într-un om de fier, a fost subtilizată în perioada februarie - 25 aprilie.

Poliţia spune că "neobişnuitul" furt este considerat o prioritate, dar, până în prezent, nu are nicio pistă.

Costumul este evaluat la 325.000 de dolari.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.