Cosmote tripleaza beneficiile cartelei Frog

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 24 martie 2011 109 afişări

Operatorul de telecomunicatii Cosmote a anuntat astazi moficari la cartela Frog, care va include de trei ori mai multe minute.

In prima faza, cartela Frog oferea 1.000 de minute si 1.000 de mesaje scrise in reteaua Cosmote. Noua oferta include acum 3.000 de minute si 3.000 de mesaje scrise, la care se adauga 75 de minute nationale si internationale si 75 de mesaje scrise catre alte retele, precum si un numar nelimitat de MMS-uri in retea, in conditiile in care pana acum erau incluse doar 15. Iar clientii vor putea folosi si extraoptiunea Connect Mobile 250 MB, pachetul de servicii incluse urmand sa insemne o economie de 15 euro credit in fiecare luna.

"Cartela Frog a fost creata pentru tinerii moderni si activi care folosesc telefonia mobila ca portal de comunicare si divertisment. Am decis sa impingem si mai departe limitele comunicarii prin adaugarea de noi beneficii", a declarat Costas Kapetanopoulos, directorul de marketing si comunicare al Cosmote.

Cu un credit de 5 euro pe luna, utilizatorii Frog pot vorbi si trimite mesaje nelimitat catre alti utilizatori ai cartelei si pot beneficia de restul optiunilor incluse. Oferta se va actualiza si pentru cei care au activat cartela anterior.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cosmote,
beneficii,
Frog,
cartela
/actualitate/cosmote-tripleaza-beneficiile-cartelei-frog-8092464
8092464
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.