Cosmote lanseaza un microsite cu Gameloft

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 03 februarie 2011 13 afişări

Operatorul telecom Cosmote Romania a incheiat un parteneriat cu producatorul de jocuri pentru terminale mobile Gameloft prin care lanseaza un microsite unde clientii vor putea accesa si descarca jocuri.

Microsife-ul Gameloft va fi disponibil in cadrul serviciului web'n'walk si va oferi spre folosire sau descarcare contra cost peste 200 de jocuri pentru telefonul mobil, printre care cele mai recent lansare sunt Jurassic Park, Real Football 2011, Tower Assault, Assassin's Creed Brotherhood, Gangstar 3 sau The Chronicles of Narnia.

"Am remarcat un interes crescut pentru jocurile mobile în rândul clienţilor noştri şi vrem să ne asigurăm că aceştia au la dispoziţie o varietate mare de jocuri din care să aleagă", spune Gabriel Ionita, product & services development senior manager in cadrul Cosmote Romania. "De la lansarea web'n'walk, numărul descărcărilor de jocuri a crescut exponenţial şi astfel am decis să îmbogăţim acest portofoliu prin intermediul parteneriatului cu Gameloft", mai spune el.

Drept metoda de plata pentru jocuri, va functionea cea folosita în mod curent în portalul web'n'walk: utilizatorul selectează jocul dorit şi apasă butonul de cumpărare. După accesarea link-ului de cumpărare, clientul este taxat şi redirecţionat pe pagina de unde poate descărca jocul respectiv.

Serviciul web'n'walk a fost lansat în decembrie 2009, oferind utilizatorilor Cosmote România navigare nelimitată pe Internet de pe telefonul mobil, precum şi acces la diferite categorii de conţinut prin intermediul portalului web'n'walk.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cosmote,
Gameloft,
microsite
/actualitate/cosmote-lanseaza-un-microsite-cu-gameloft-7947759
7947759
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.