Cortina Residence, la lichidare pentru 5 milioane euro. Datoriile erau de cinci ori mai mari

Autor: Cristina Cuncea Postat la 22 ianuarie 2013 53 afişări

Complexul Cortina Residence din Bucureşti, dezvoltat de firma Cefin Real Estate Alpha, aflată în faliment, a fost scos din nou la vânzare, la un preţ de pornire de 5 milioane euro, în condiţiile în care firma avea datorii de aproape 26 milioane euro la intrarea în insolvenţă, în anul 2010.

Complexul Cortina Residence din Bucureşti, dezvoltat de firma Cefin Real Estate Alpha, aflată în faliment, a fost scos din nou la vânzare, la un preţ de pornire de 5 milioane euro, în condiţiile în care firma avea datorii de aproape 26 milioane euro la intrarea în insolvenţă, în anul 2010. Lichidatorul judiciar a organizat mai multe licitaţii până în prezent, fără niciun rezultat. La licitaţia anterioară, stabilită pentru 18 decembrie, preţul de pronire la care lichidatorul BDO Business Restructuring a încercat să valorifice proiectul a fost de 7,3 milioane de euro. Printre creditorii proiectului se numără băncile Investkredit şi Volksbank, precum şi Romprest Service şi firma de construcţii elenă Edrasis Psallidas. Lucrările de construcţie la complex, totalizând 270 de locuinţe, au fost stopate în 2009, după realizarea parcării subterane şi a două-trei etaje din structura superioară.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cortina Residence,
lichidare judiciară
/actualitate/cortina-residence-la-lichidare-pentru-5-milioane-euro-datoriile-erau-de-cinci-ori-mai-mari-10515475
10515475
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.