CORONAVIRUS . Mesajul medicului care a vindecat cei mai mulţi bolnavi de COVID din România: „Nu se poate să avem o memorie aşa de scurtă!”

Postat la 15 iunie 2020 603 afişări

CORONAVIRUS . Mesajul medicului care a vindecat cei mai mulţi bolnavi de COVID din România: „Nu se poate să avem o memorie aşa de scurtă!”

Medicul Virgil Musta îndeamnă oamenii să respecte măsurile în vigoare pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. „Nu se poate să avem o memorie aşa scurtă!”, spune medicul din Timişoara, care precizează că „relaxarea măsurilor trebuie dublată obligatoriu de responsabilitatea personală a fiecăruia dintre noi.

Masca şi distanţa în spaţii închise, precum şi spălarea mâinilor nu sunt măsuri greu de pus în practică, iar ele trebuie respectate în continuare”.

Medicul Virgil Musta, cel care a vindecat cei mai mulţi pacienţi de COVID din România, transmite într-o postare pe Facebook un îndemn la continuarea respectării regulilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Mesajul medicului Virgil Musta:

Haideţi să privim şi să tratăm lucrurile şi faptele cât mai echilibrat, aşa cum am încercat să fac de fiecare dată, pe toată perioada de până acum a acestei pandemii. 15 iunie devine o nouă bornă, un nou pas în procesul de revenire spre normalitate. Răbdarea multora pare să nu mai existe, iar teoriile vehiculate tot mai mult legate de inexistenţa virusului alimentează dorinţa unora de a nu mai respecta regulile minime rămase în vigoare (mască şi distanţare în spaţii închise, precum şi spălarea regulată a mâinilor).

Nu se poate să avem o memorie aşa de scurtă!

Faptul că în România evoluţia pandemiei a rămas sub control şi s-a reuşit evitarea unei catastrofe, nu ne dă dreptul să uităm perioada din martie –aprilie în care Italia, Spania şi alte ţări aveau spitalele total depăşite, secţiile de terapie intensivă pline, iar oamenii contaminaţi mureau pe capete pentru că mulţi nu mai aveau loc în spitale.

Aceasta a fost o realitate ce nu poate fi negată, cei care şi-au pierdut pe cei dragi în acele zile sunt mulţi şi sunt reali.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
medic,
memorie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.