Coronavirus în România LIVE UPDATE. 144 noi cazuri de coronavirus în România în ultimele 24 de ore. Bilanţul total urcă la 906 / 13 oameni au murit

Postat la 25 martie 2020 216 afişări

Coronavirus în România LIVE UPDATE. 144 noi cazuri de coronavirus în România în ultimele 24 de ore. Bilanţul total urcă la 906 / 13 oameni au murit

Pe teritoriul României au fost confirmate până miercuri un număr de 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre acestea 86 au fost declarate vindecate şi externate, iar 13 români au murit. De la ultima raportare,au fost confirmate 144 de cazuri noi.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, pe teritoriul României sunt confirmate 906 cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Dintre acestea, 86 au fost declarate vindecate. Este vorba de 53 de pacienţi de la Timişoara, 23 de la Bucureşti, 6 de la Craiova, 2 de la Constanţa şi câte unul la Cluj şi la Iaşi.

Din păcate, sunt şi 13 decese din cauza COVID-19, toate cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Craiova, Timişoara şi Bacău.

Practic, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 144 de noi cazuri de îmbolnăvire, la pacienţi cu vârsta cuprinsă între 3 ani şi 79 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internaţi 18 pacienţi, din care 8 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalţi pacienţi este bună, staţionară.

În România sunt în carantină instituţionalizată sunt 6.016 de persoane pentru care se fac verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 96.055 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

GCS menţionează că aceste cifre referitoare la persoanele carantinate şi izolate nu cuprind cifrele cu privire la situaţia din municipiul Bucureşti.

Până miercuri, la nivel naţional, au fost prelucrate 14.466 de teste, din care 646 în unităţi medicale private.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
cazuri,
decese

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.