Cornu: Ori sunt prost, ori tâmpit. Dacă am făcut această evaziune, cum au intrat firmele în insolvenţă?

Postat la 27 martie 2014 108 afişări

Omul de afaceri Georgică Cornu, vizat într-un dosar de evaziune fiscală de 61 de milioane de lei, spune că se va prezenta la audieri la DIICOT, fiind în drum spre Timişoara de la Bucureşti, şi susţine că nu este vinovat, pentru că altfel firmele sale nu s-ar mai afla în insolvenţă.

Cornu: Ori sunt prost, ori tâmpit. Dacă am făcut această evaziune, cum au intrat firmele în insolvenţă?

 Omul de afaceri din Timişoara Georgică Cornu a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că se va prezenta la audieri la DIICOT, fiind vizat într-un dosar de evaziune fiscală.

"Am fost la Bucureşti, la o întâlnire de afaceri. Acum sunt pe drum spre Timişoara, nu am fost acasă când au fost percheziţiile, am fost la Bucureşti. M-au chemat la audieri. La un moment dat, am luat materiale de construcţii de la Strehaia. În ultimii ani nu am mai luat pentru că am văzut că acolo sunt probleme şi am evitat. Nu scrie niciunde că nu pot lua materiale de acolo. Înţeleg că se verifică actele din 2007-2011. Am luat materiale de acolo destul de rar, foarte rar, când erau preţuri şi condiţii bune", a declarat Cornu.

El a spus că a aflat joi dimineaţă despre percheziţii şi că acasă se aflau copiii, cu cumnata sa, care s-au speriat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cornu-ori-sunt-prost-ori-tampit-daca-am-facut-aceasta-evaziune-cum-au-intrat-firmele-in-insolventa-12345233
12345233
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.