Cornelia Coman a fost numită CEO al Nationale-Nederlanden Spania

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 13 aprilie 2016 156 afişări

Cornelia Coman a fost numită astăzi în funcţia de CEO al Nationale-Nederlanden Spania, mandatul ei urmând să înceapă la 1 iulie 2016.

Cornelia Coman a fost numită CEO al Nationale-Nederlanden Spania

Cornelia Coman îl înlocuieşte pe Robin Buijs, care a ocupat poziţia de CEO al companiei în ultimii patru ani. Noul CEO Nationale-Nederlanden Spania are o experienţă de aproape două decenii în industria asigurărilor de viaţă. În ultimii patru ani, Cornelia Coman a ocupat poziţia de CEO al NN Ungaria, iar anterior, în perioada 2008 - 2012, a condus NN Asigurări de Viaţă România.

”Cornelia a construit în Ungaria o organizaţie cu rezultate financiare îmbunătăţite şi (...) o poziţie mai puternică pe piaţă pentru compania noastră. Suntem încrezători că va continua să conducă şi NN Spania cu succes”, a declarat Robin Spencer, CEO International Insurance.

Cornelia Coman şi-a început cariera în cadrul NN Asigurări de Viaţă România în anul 1998, în poziţia de actuar, şi a fost promovată actuar-şef trei ani mai târziu. Din 2006, ea a ocupat poziţia de director general adjunct al NN Asigurări de Viaţă, fiind numită CEO al companiei în 2008. La conducerea NN Ungaria, Cornelia Coman a dezvoltat şi implementat alături de echipă strategia pe termen lung a companiei, predând conducerea lui Imre Sztano începând cu 1 martie 2016.

“Am primit cu mult entuziasm şi încredere noul rol din cadrul NN Group. De la 1 iulie, când voi prelua poziţia de CEO al Nationale-Nederlanden Spania şi mă voi muta la Madrid, voi avea oportunitatea să dezvolt în continuare operaţiunile NN într-o piaţă dinamică şi matură a asigurărilor de viaţă cum este Spania”, a declarat Cornelia Coman, CEO Nationale-Nederlanden Spania.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cornelia-coman-a-fost-numita-ceo-al-nationale-nederlanden-spania-15246493
15246493
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.