Corlăţean: Autorităţile române s-au mişcat repede şi au comunicat informaţii "certificate"

Postat la 25 iunie 2013 44 afişări

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, aflat la Podgoriţa, a declarat, luni seară, că autorităţile române "s-au mişcat foarte repede" în cazul accidentului din Muntenegru şi au comunicat "atunci când au avut informaţia certificată de autorităţile din Muntenegru".

Corlăţean: Autorităţile române s-au mişcat repede şi au comunicat informaţii "certificate"

 Corlăţean a fost întrebat, într-o intervenţie la Digi Tv, ce răspunde acuzaţiilor la adresa vitezei de reacţie a autorităţilor române în cazul accidentului din Muntenegru.

"În România întotdeauna vor exista voci care vor spune şi aşa ceva", a răspuns Titus Corlăţean.

Ministrul a menţionat că au trecut doar 24 de ore de la accident, iar Celula de criză convocată la MAE a lucrat tot timpul, el a ţinut legătura cu aceasta, au fost luate decizii, s-au deplasat echipe şi oficiali la Podgoriţa.

"Autorităţile române s-au mişcat foarte repede şi au comunicat atunci când au avut informaţia certificată de autorităţile din Muntenegru", a mai spus Titus Corlăţean.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/corlatean-autoritatile-romane-s-au-miscat-repede-si-au-comunicat-informatii-certificate-11017081
11017081
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.