Coresi Shopping Resort organizează evenimente, înainte de inaugurarea de pe 27 martie

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 13 martie 2015 534 afişări

Coresi Shopping Resort, dezvoltat de Immochan România la Braşov, începe o serie de evenimente premergătoare deschideri programate pentru vineri, 27 martie. Sâmbătă, 14 martie, la ora 20:00, în Piaţa Sfatului din Braşov, are loc un spectacol de lasere şi flăcări, sincronizate pe o coloană sonoră, proiecţii laser pe suprafeţe mari de logo-uri, mesaje şi simboluri, dublate de dansuri cu flăcări şi jonglerii pirotehnice.

Spectacolul de lasere şi flăcări Coresi va continua vineri, 20 martie, la ora 20:00 cu show-ul Equilibrium, o poveste despre magia focului şi puritatea luminii. Este un spectacol modular având ca tematică eternul joc al zilei cu noaptea, al albului cu negrul, al luminii cu întunericul. Elementele pirotehnice vor fi combinate în coregrafii inedite, dublate de proiecţii laser de mari dimensiuni şi efecte speciale laser generate pe o perdea de ceaţă şi fum.

Tot pe 20 martie se vor activa cei cinci animatori Coresi, costumaţi în cele 5 petale ale moriştii Coresi, şi anume: Shopping, Restaurante & Cafenele, Cinema & Centrul de joacă, Hypermarket şi Parcul Coresi. Timp de o săptămână, cei 5 vor fi crea mini parade stradale. Pe 21 şi 22 martie, pe Galeriile Corona din Piaţa Sfatului, în intervalul 18.00 - 22.00, vor avea loc proiecţii luminoase.

Immochan România are patru direcţii de business: dezvoltarea de proiecte imobiliare în parteneriat cu hipermarketurile Auchan; leasing pentru galeriile comerciale şi a retail park-urilor; activităţi de property management pentru galeriile comerciale şi valorizarea patrimonială a proprietăţilor grupului Auchan.

Immochan România a deschis deja un centru comercial în Drumul Taberei, Bucureşti. Immochan a fost înfiinţat în 1976 special pentru a se ocupa de patrimoniul grupului, iar acum gestionează 370 de centre comerciale în 12 ţări, cumulând 2,3 milioane de metri pătraţi de galerii comerciale.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/coresi-shopping-resort-organizeaza-evenimente-inainte-de-inaugurarea-de-pe-27-martie-13978441
13978441
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.