COREEA DE NORD: Condiţia de abandonare a programului nuclear şi balistic este "total inacceptabilă"

Postat la 23 aprilie 2013 23 afişări

Coreea de Nord şi-a reiterat marţi cererea de a fi recunoscută drept putere nucleară de comunitatea internaţională, ca o condiţie prealabilă reluării dialogului cu Statele Unite şi aliaţii lor.

COREEA DE NORD: Condiţia de abandonare a programului nuclear şi balistic este "total inacceptabilă"

 Această reluare a dialogului va avea loc "între state care deţin arma nucleară" sau nu va avea loc, a avertizat cotidianul oficial nord-coreean Rodong Sinmun într-un comentariu.

Condiţia de abandonare de către Phenian a programului său nuclear şi balistic înainte de revenirea la masa negocierilor cu Washingtonul este "total inacceptabilă", a adăugat el.

Phenianul, care îşi revendică statutul de putere nucleară, este suspectat că deţine mai multe bombe nucleare şi recurge la teste atomice pentru a reuşi să le miniaturizeze.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/coreea-de-nord-conditia-de-abandonare-a-programului-nuclear-si-balistic-este-total-inacceptabila-10785911
10785911
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.