Copreşedintele AUR răspunde provocării „Ce conţine vaccinul? ”: Anormalitate, discriminare şi mai multă frică

Postat la 09 iunie 2021 101 afişări

Copreşedintele AUR răspunde provocării „Ce conţine vaccinul? ”: Anormalitate, discriminare şi mai multă frică

Vaccinul conţine anormalitate, discriminare şi mai multă frică, spune copreşedintele AUR, Claudiu Târziu, într-un clip - replică la campania de spoturi „Ce conţine vaccinul?”.

„Vaccinul. Ce conţine vaccinul? Pentru cei mai mulţi dintre noi astăzi vaccinul conţine anormalitate. Să nu pot să-mi sărut copilul în curtea şcolii la serbarea de sfârşit de an, decât cu un certificat doveditor.

Conţine discriminare, adică privilegii pentru vaccinaţi. Înseamnă că nu pot intra la un spectacol dacă nu am apucat, nu pot sau nu vreau să mă vaccinez, căci vaccinul nu e obligatoriu. N-am uitat asta, nu-i aşa? Pentru toţi astăzi vaccinul înseamnă mai multă frică, deci mai puţină libertate. Însă noi chiar vom învinge”, spune Claudiu Târziu în clipul publicat pe pagina sa de Facebook.

Guvernul a lansat, la sfârşitul lunii mai, o serie de spoturi ca să-i convingă pe oameni să se vaccineze. Mesajele transmise de autorităţi răspund şi la întrebarea „Ce conţine vaccinul?”.

Premierul Florin Cîţu a prezentat, la lansarea campaniei, un clip video în care apare într-un local, precizând că imaginile nu fac parte din campania naţională şi vor fi postate doar pe pagina sa de Facebook.

Cîţu a făcut un apel la miniştri să îi urmeze exemplu: „Lansez o provocare membrilor uvernului şi liderilor coaliţiei - ce conţine vaccinul pentru voi?”

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aur,
continut,
copresedinte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.