Convorbirea telefonică ce poate schimba istoria lumii aşa cum o ştim. România este vizată direct

Postat la 22 iulie 2016 32993 afişări

Convorbirea telefonică ce poate schimba istoria lumii aşa cum o ştim. România este vizată direct

Încă de la 21.30 ora Turciei (23 ora locală), ministerul iranian de Externe a organizat ceea ce noi am numi o celulă de criză, ministrul Muhammad Javad Zarif primind personal toate notele diplomaţilor săi de la Ankara. Asta în contextual în care  Erdoğan, aşa cum a declarat, a fost informat despre puci abia în jurul orei 20, serviciile secrete nedorind să-l... deranjeze din vacanţă.  Fapt care a dat loc zvonurilor, lansate de la Tehran, cum că ruşii au fost cei care l-au avertizat primii pe Sultan despre ce i se pregăteşte.  

Spre deosebire de mulţi alţi lideri mondiali, preşedintele  Hassan Ruhani şi-a declarat fără echivoc sprijinul pentru regimul Erdoğan, înainte ca soarta loviturii de stat să fie decisă.

Află aici conţinutul convorbirii telefonice ce poate schimba istoria lumii. România este vizată direct

Urmărește Business Magazin

/actualitate/convorbirea-telefonica-ce-poate-schimba-istoria-lumii-asa-cum-o-stim-romania-este-vizata-direct-15536060
15536060
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.