Continental Anvelope investeşte 10,5 milioane de euro într-o tehnologie de tratare a mirosului

Autor: Ioana Matei Postat la 03 iunie 2015 116 afişări

Producătorul de anvelope Continental a inaugurat astăzi, 3 iunie, prima etapă dintr-un proiect al unui sistem de tratare a emisiilor olfactive în fabrica din Timişoara.

Continental Anvelope investeşte 10,5 milioane de euro într-o tehnologie de tratare a mirosului

Investiţia are o valoare totală de 10,5 milioane de euro şi se concentrează pe reducerea percepţiei mirosului specific producţiei de anvelope în perimetrul adiacent fabricii.

În cei 15 ani de prezenţă pe piaţa locală, Continental a investit circa 370 de milioane de euro în fabrica de la Timişoara. 

În cadrul fabricii lucrează 2.300 de angajaţi, iar activitatea acesteia se concentrează pe producţia unei game de anvelope cu dimensiuni între 13 şi 20 de ţoli, în linie cu cerinţele pieţei, potrivit reprezentanţilor companiei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/continental-anvelope-investeste-10-5-milioane-de-euro-intr-o-tehnologie-de-tratare-a-mirosului-14392744
14392744
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.