Consumul populatiei a rezistat asaltului TVA si scaderii salariilor

Postat la 03 decembrie 2010 26 afişări

Agricultura a scazut neasteptat cu 7,6% in T3 fata de T3 anterior, dar consumul a scazut cu doar 1,1% in T3, mai putin decat cele -2,3 procente din primul semestru.

Scaderea puternica a agriculturii, care i-a luat prin surprindere pe majoritatea analistilor, si continuarea caderii constructiilor si comertului au tras economia in jos in trimestrul al treilea, ducand la adancirea declinului la 2,5%, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Vestile pozitive au venit de la industrie, care si-a continuat ascensiunea intr-un ritm mai temperat, dar si de la consumul populatiei, care nu a scazut decat cu 1,1% din PIB in trimestrul III fata de aceeasi perioada a anului trecut, fata de o scadere de 4,1% pe primul trimestru din 2010.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/consumul-populatiei-a-rezistat-asaltului-tva-si-scaderii-salariilor-7775656
7775656
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.