Construcţia mallului Victoria City din Bucureştii Noi, amânată. Cum va arăta noul mall din Capitală - FOTO

Postat la 19 martie 2014 98 afişări

Compania Benevo, deţinută de omul de afaceri Michale Topolinski, a amânat pentru vară începerea construcţiei centrului comercial Victoria City şi a adus în funcţia de şef al diviziei de retail pe Burcu Uygurcetin, care a ocupat aceeaşi poziţie în cadrul GTC România.

Construcţia mallului Victoria City din Bucureştii Noi, amânată. Cum va arăta noul mall din Capitală - FOTO

 "Prima fază a Victoria City Center este programată să înceapă la mijlocul anului, urmând ca deschiderea să aibă loc în luna septembrie a anului viitor", se arată într-un comunicat al Benevo.

Anterior reprezentanţii Benevo anunţau că începerea construcţiei va avea loc la începutul acestui an.

Victoria City Center va avea 60.000 metri pătraţi, suprafaţă închiriabilă, spaţii de retail şi de birouri, în partea de nord-vest a Bucureştiului, pe fosta platformă Textila Dacia din Bucureştii Noi, în imediata apropiere a staţiei de metrou Jiului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/constructia-mallului-victoria-city-din-bucurestii-noi-amanata-cum-va-arata-noul-mall-din-capitala-foto-12293399
12293399
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.