Afacerile grupului de construcţii Menatwork au crescut cu 15% anul trecut, la 44 milioane euro

Postat la 19 martie 2014 53 afişări

Grupul de firme Menatwork, producător şi furnizor de soluţii complete pentru construcţii, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri consolidată de 44 milioane de euro, în creştere cu 15% faţă de 2012.

Afacerile grupului de construcţii Menatwork au crescut cu 15% anul trecut, la 44 milioane euro

 "Rezultatele sunt în linie cu obiectivele stabilite la începutul lui 2013, când ne-am propus ca fiecare din cele 11 firme ale grupului să termine anul cu afaceri pe plus, iar la nivel de grup cu o creştere de minim 10 procente", se arată într-un comunicat al Menatwork.

Reprezentanţii grupului precizează că investiţiile derulate de Menatwork în cei 20 de ani de activitate pe piaţa locală au depăşit 35 milioane euro, sumele fiind direcţionate în principal în producţie, pentru achiziţia de utilaje industriale şi linii tehnologice automatizate, dar şi către mărirea suprafeţei depozitelor, creşterea parcului auto şi dezvoltarea produse şi servicii.

În condiţiile în care piaţa nu a dat semne de revenire în ultimii ani, grupul s-a adaptat cerinţelor actuale prin identificarea unor noi arii de business, care au contribuit la consolidarea activităţii pe plan local, dar şi la export, arată sursa citată.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afacerile-grupului-de-constructii-menatwork-au-crescut-cu-15-anul-trecut-la-44-milioane-euro-12291417
12291417
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.