Constantin: Săptămâna viitoare desemnăm persoane pentru funcţii vacante la BNR, ASF, AEP, ICR

Postat la 03 martie 2017 108 afişări

Vicepremierul Daniel Constantin a declarat, vineri, că în coaliţia de guvernare s-a decis ca săptămâna viitoare să demareze, la nivel parlamentar, procedurile de desemnare a persoanelor care vor fi propuse pentru a ocupa funcţiile vacante la BNR, ASF, AEP şi ICR.

Constantin: Săptămâna viitoare desemnăm persoane pentru funcţii vacante la BNR, ASF, AEP, ICR

„Am hotărât astăzi (vineri, n.r.) ca la începutul săptămânii viitoare, la nivel parlamentar, să începem procedurile astfel încât să desemnăm în instituţiile importante pentru funcţionarea statului persoanele care vor fi audiate, care vor intra în dezbatere parlamentară pentru funcţia de viceguvernator al BNR, vicepreşedinte al ASF, preşedinte al AEP, pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinţi în cadrul ICR. Aceste proceduri vor începe săptămâna viitoare”, a spus Daniel Constantin, după şedinţa coaliţiei de guvernare.

El a arătat că tot săptămâna viitoare se va discuta şi „situaţia” de la Radio România.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.