Constantin: PC merge la euroalegeri alături de PSD şi UNPR. O propunem pe Grapini pentru loc eligibil

Postat la 30 ianuarie 2014 37 afişări

Biroul Politic al PC a validat, joi, propunerea ca la alegerile europarlamentare PC să participe pe o listă comună alături de PSD şi UNPR, a declarat preşedintele PC, Daniel Constantin, arătând că formaţiunea o propune pe Maria Grapini pentru un loc eligibil şi confirmând astfel informaţiile transmise, miercuri, de MEDIAFAX privind retragerea din Guvern a Mariei Grapini.

Constantin: PC merge la euroalegeri alături de PSD şi UNPR. O propunem pe Grapini pentru loc eligibil

 "Biroul Politic s-a întrunit într-un format restrâns. Biroul Politic a validat propunerea ca la alegerile europarlamentare PC să participe, pe o listă comună, alături de PSD şi UNPR. Suntem consecvenţi ideii că ar trebui să avem liste comune şi la alegerile europarlamentare, înţeleg că există totuşi opinii divergente în partidul celorlalţi aliaţi şi din acest punct de vedere noi am validat această propunere, cel puţin pentru acest moment, vom vedea şi dacă PNL se va alătura sau nu acestei liste", a precizat Daniel Constantin, după şedinţa Biroului Politic al PC.

El a arătat că Biroul Politic al partidului a validat două propuneri pentru europarlamentare pentru un loc eligibil fiind propusă Maria Grapini, iar a doua propunere fiind preşedintele organizaţiei Prahova, Laureţiu Rebega.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/constantin-pc-merge-la-euroalegeri-alaturi-de-psd-si-unpr-o-propunem-pe-grapini-pentru-loc-eligibil-11992383
11992383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.