Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea unor farmacii Belladonna de către Sensiblu

Postat la 07 martie 2019 55 afişări

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Sensiblu preia 46 de farmacii aparţinând grupului Belladonna, informează un comunicat al autorităţii.

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea unor farmacii Belladonna de către Sensiblu

Sensiblu SRL activează pe piaţa comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice, desfăşurând şi activităţi ocazionale de distribuţie. Compania face parte din grupul de societăţi controlate de fondul de investiţii Penta Investments, un grup specializat în investiţii pe termen lung în diferite sectoare.

Grupul Penta Investments activează pe piaţa medicală din România, pe segmentul de retail farmaceutic, prin intermediul lanţurilor de farmacii Sensiblu, Punkt şi Arta. Pe piaţa comerţului cu ridicata de produse farmaceutice şi parafarmaceutice, Grupul Penta Investments este prezent, în principal, prin Mediplus Exim SRL.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.