Consecinţele condamnării lui Becali în dosarul "Valiza". Ce spune preşedintele FRF despre Steaua

Postat la 05 iunie 2013 54 afişări

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că UEFA nu a trimis deocamdată niciun document oficial în ceea ce priveşte participarea echipei Steaua în Liga Campionilor, precizând că, în plan intern, LPF este instituţia care poate lua o decizie în acest sens.

Consecinţele condamnării lui Becali în dosarul "Valiza". Ce spune preşedintele FRF despre Steaua

 Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat, marţi, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza", decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă. Becali a primit două pedepse de câte trei ani pentru dare de mită şi una de un an pentru fals. Fiind vorba de un caz de corupţie în fotbal, UEFA ar putea dicta sancţiuni împotriva echipei Steaua, campioana României. Totodată, dosarul "Valiza" ar putea fi reanalizat şi de comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal, ţinând cont că există o decizie definitivă a instanţei.

"Pe plan intern interesaţi-vă la ligă, ei sunt cei care se ocupă. Pe plan internaţional, până la ora asta nu am primit niciun demers de la UEFA, nu ştiu ce se se va întâmpla", a declarat Sandu, pentru MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/consecintele-condamnarii-lui-becali-in-dosarul-valiza-ce-spune-presedintele-frf-despre-steaua-10930489
10930489
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.