CONGRES PNL: Iohannis şi Antonescu propuşi candidaţi la preşedinţia României, PNL aderă la PPE

Autor: Andi Manciu Postat la 28 iunie 2014 34 afişări

Preşedintele PNL Klaus Iohannis şi fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu au acceptat, sâmbătă, să fie propuşi candidaţi ai PNL la preşedinţia României, exprimându-şi acceptul în plenul congresului liberal.

CONGRES PNL: Iohannis şi Antonescu propuşi candidaţi la preşedinţia României, PNL aderă la PPE

"Cinci ani de zile, zi de zi am asumat în numele meu decizii pe care nu le-am luat singur. Azi nu-mi mai pot permite. E o decizie pe care dumneavoastră trebuie să o luaţi. Oricare ar fi ea, o voi servi până la capăt", a spus Antonescu.

După ce au fost exprimate cele două acceptări de candidatură, Klaus Iohannis a declarat că îşi retrage rezoluţia privind desemnarea candidatului PNL la prezidenţiale, care urma să aibă loc iniţial chiar în cursul congresului de sâmbătă, şi o trimite în Delegaţia Permanentă a partidului.

"Indiferent că avea azi loc un vot, indiferent că va avea loc la Delegaţia Permanentă, acesta nu va scinda partidul. N-am nicio îndoială că odată desemnat candidatul partidul îl va urma în întregime", a comentat Crin Antonescu.

Congresul PNL a votat, sâmbătă, şi rezoluţia privind aderarea partidului la grupul Popularilor Europeni, cu majoritate de voturi, înregistrându-se doar trei voturi împotrivă.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/congres-pnl-iohannis-si-antonescu-propusi-candidati-la-presedintia-romaniei-pnl-adera-la-ppe-12852036
12852036
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.