CONGRES PNL - Klaus Iohannis este noul lider al liberalilor. Partidul rezultat din fuziunea cu PDL se va numi PNL

Postat la 28 iunie 2014 50 afişări

Klaus Iohannis a fost ales preşedinte al PNL, cu votul a 1334 de delegaţi la congresul liberalilor, în timp ce contracandidatul său, senatorul Ioan Ghişe, a primit votul a 144 de delegaţi, au precizat pentru MEDIAFAX surse liberale.

CONGRES PNL - Klaus Iohannis este noul lider al liberalilor. Partidul rezultat din fuziunea cu PDL se va numi PNL

Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a precizat la congres, în discursul de candidat la preşedinţia partidului, că viziunea sa include faptul ca PNL să dea preşedintele României pentru două mandate, iar PNL să guverneze cel mai târziu din 2016, tot pentru două mandate. "PNL are puterea, are voinţa pentru a determina mersul României în următorii zece ani", a declarat Iohannis.

În privinţa fuziunii cu democrat-liberalii, noul preşedinte a anunţat că PDL a acceptat ca noul partid rezultat din fuziunea cu PNL să se numească Partidul Naţional Liberal.

Liberalii îşi aleg şi 31 de vicepreşedinţi, dintre cei 56 care s-au înscris în cursă.

La congres au venit invitaţi din partea societăţii civile, a sindicatelor şi patronatelor, precum şi reprezentanţi ai ambasadelor. De asemenea, sunt prezenţii liderii PDL, Vasile Blaga, Cătălin Predoiu, Gheorghe Flutur, Gheorghe Falcă, George Scripcaru şi Anca Boagiu, dar şi preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/congres-pnl-klaus-iohannis-este-noul-lider-al-liberalilor-partidul-rezultat-din-fuziunea-cu-pdl-se-va-numi-pnl-12851803
12851803
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.