CONGRES PNL - Formaţiunea liberală îşi alege conducerea. A început votul

Autor: Andi Manciu Postat la 28 iunie 2014 24 afişări

Congresul PNL, convocat pentru alegerea noii conduceri a partidului, a început sâmbătă, în jurul orei 10.00, în prezenţa a circa 1.500 de delegaţi şi a invitaţilor din partea PDL şi ai Forţei Civice.

CONGRES PNL - Formaţiunea liberală îşi alege conducerea. A început votul

Senatorul Ioan Ghişe şi primarul Sibiului, Klaus Iohannis, candidaţi la şefia partidului, şi-au prezentat proiectele. Votul pentru alegerea preşedintelui de partid a început la ora 13.00.

În cadrul Congresului de sâmbătă se vor mai alege 31 de vicepreşedinţi, 56 de persoane înscrindu-se în cursă.

Pe lângă alegerea noii conduceri a PNL, Congresul va mai adopta trei rezoluţii propuse de actualul preşedinte interimar al PNL, Klaus Iohannis, pentru fuziunea cu PDL, asocierea la PPE, dar şi desemnarea candidatului din partea liberalilor la alegerile prezidenţiale.

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a menţionat că greşeala PNL din anii 2000 a fost aceea de a nu se afilia PPE, greşeală care dacă nu ar fi fost făcută la acel moment ar nu s-ar fi ajuns la eşecul demersului de demitere a preşedintelui Traian Băsescu din 2012.

Mai mult pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/congres-pnl-formatiunea-liberala-isi-alege-conducerea-a-inceput-votul-12851448
12851448
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.