Cazanciuc: Nu s-a pus problema remanierii mele până acum, dar nimeni nu este pe vecie într-o funcţie

Postat la 27 iunie 2014 25 afişări

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, că, până în acest moment nu s-a pus problema remanierii sale, precizând, însă, că nimeni nu este "pe vecie" într-o funcţie.

Cazanciuc: Nu s-a pus problema remanierii mele până acum, dar nimeni nu este pe vecie într-o funcţie

 "Nimeni nu este pe vecie într-o funcţie. Atâta timp cât pot să fiu util într-o anumită funcţie şi încerc să fac tot ceea ce depinde de mine că să fiu util acelei echipe, când echipa consideră că nu mai are nevoie de mine, am să mă retrag. Nu s-a pus problema (remanierii - n.r.) până în acest moment", a spus ministrul, răspunzând unei întrebări după terminarea simpozionului ''Priorităţi actuale ale profesiilor juridice în înfăptuirea justiţiei''.

Cititi mai mutle pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazanciuc-nu-s-a-pus-problema-remanierii-mele-pana-acum-dar-nimeni-nu-este-pe-vecie-intr-o-functie-12847604
12847604
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.