Confesiunile unei ucrainene. A fost ţinută ostatică 21 de zile de soldaţii ceceni

Postat la 13 aprilie 2022 336 afişări

Confesiunile unei ucrainene. A fost ţinută ostatică 21 de zile de soldaţii ceceni

O femeie a stat trei săptămâni cu soldaţi ceceni în casă, după ce aceştia au ocupat satul unde aceasta trăia.

La doar câţiva kilometri de masacrul din Bucha, femeia şi familia sa au scăpat cu viaţa şi au vorbit despre contactul cu invadatorii, pentru presa din Ucraina

Cecenii au obligat-o pe femeie să-i mulţumească prin telefon liderului Ramzan Kadîrov, însă au adus jucării de pluş pentru copii, cel mai probabil furate.

O femeie a stat trei săptămâni cu soldaţi ceceni în casă, după ce aceştia au ocupat satul unde aceasta trăia. La doar câţiva kilometri de masacrul din Bucha, femeia şi familia sa au scăpat cu viaţa şi au vorbit despre contactul cu invadatorii, pentru presa din Ucraina.

Măcelarii lui Kadîrov, kadîroviţi sau soldaţii Tik Tok, cecenii au multe nume şi faima îi precede, cel puţin faima de luptători brutali care masacrează civili.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
soldati,
femeie,
casa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.